Про участь у Всеукраїнському семінарі-практикумі методистів відділення філософії та суспільствознавства

З 29 по 31 жовтня 2019 року в м. Біла Церква Київської області відбувся Всеукраїнський семінар-практикум за темою «Формування компетентностей та персональних цінностей особистості учнів-членів МАН наукового відділення філософії та суспільствознавства», який відбувся за підтримки Національного центру «Мала академія наук України». У семінарі взяла участь Рижкова Ірина Олександрівна, методист відділу дослідницько-експериментальної діяльності КЗ «Харківська обласна МАН».

Учасники семінару працювали в рамках теми семінару спільно з науковцями провідних закладів вищої освіти Київщини, обмінювалися досвідом, розглядали актуальні питання сучасної філософської науки.

Представники обласних територіальних відділень Малих академій наук мали можливість ознайомилися з досвідом роботи Київської обласної МАН, зокрема у науковому відділенні філософії та суспільствознавства, відвідали Володарську спеціалізовану загальноосвітню школу-інтернат II-III ступенів – Центр реабілітації, яка протягом декількох років гостинно приймає влітку місцевий обласний табір МАН, взяли участь в обласному заході «Філософський сипозіон – 2019», який відбувся на базі Комунального вищого навчального закладу «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» Київської обласної ради.

Учасники семінару отримали не тільки нові знання та досвід від наукового спілкування, а й незабутні враження від знайомства із культурою та мистецтвом Київщини під час екскурсії до Державного дендрологічного парку «Олександрія» Національної академії наук України.